Megjelent Apey legújabb szólódala

Új szólódalt mutatott be Apey a következő nagylemezéről. A dal címe Nothing at All, az énekes-dalszerző szerint ez lesz az album legszemélyesebb tétele, amiről a Lángolónak mesélt pár dolgot:

A lemez legszemélyesebb darabja, nyilván édesanyám miatt is, akit 17 éves koromban veszítettem el, és azóta majdnem minden lemezen szoktam üzenni neki, amivel magamnak próbálok egy emléket állítani róla abból, amire emlékszem. Bodnár Dávid barátom elképesztő munkát végzett a videóval, nem volt könnyű dolga végigfésülni ezeket a felvételeket és kiválasztani a legszemélyesebb pillanatokat, de örülök, hogy kitartottunk emellett az ötlet mellett, ami a fejemben volt.

Maga a Book of Changes című album egyébként egyfajta koncepciós lemez lesz:

Tavaly nyár végén kieszkalálódva életem egyik legmélyebb depressziójából, a kijózanodásig, a lemez végigkíséri életem legdrasztikusabb változásainak tizenkét hónapját tizenkét dalban. Mindegyik picit máshogy szól, mindegyiken picit valaki más vagyok még, szerelemes vagyok, dühös vagyok, boldog vagyok, kiégek és felállok újra, és alig győzöm kivárni, hogy ezeket a virágokat megvisszhangoztassam a világgal.

A lemez megjelenéséről egyelőre nincs infó, van viszont pár koncertdátum:

okt. 12 – Budapest, A38 (vendég: Lee Olivér)
okt. 26 – Miskolc, Helynekem (a Konyha zenekarral)

//www.youtube.com/watch?v=a1iODwFb-oM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!