Megérkezett az újabb Lacuna Coil-dal

Az olasz csapat új albuma október 11-én landol az üzletek polcain Black Anima címmel, amelyről Cristina Scabbia énekesnő többször elmondta: bár hasonló lesz a 2016-os Deliriumhoz, ám annál sokkal sötétebb, keményebb lesz, így nemigen lehet az előző kiadványaikhoz hasonlítani. 

67627703_10156399452372344_8774551944447393792_n.jpg

A lemez kapcsán megtudhattuk azt is: a két világ közötti kapcsolatról szól, de a dalokban ott lesznek az érzelmek is, mint a düh, a fájdalom, a veszteség érzése vagy az irigység. Cristina azt is kifejtette: ha valaki vonzódik a sötét dolgokhoz, még egyáltalán nem rossz ember, hiszen az élet yin és yang, egyszer fent, egyszer lent.

A nyár folyamán láthattuk a Layers Of Time című szerzeményt, most pedig itt a Black Animáról származó második kisfilm, amely a Reckless című számhoz készült, íme:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!