CiszVagyDesz – Klippremier – Villanás

A székesfehérvári CiszVagyDesz zenekar az elmúlt időszakban a koncertezések mellett stúdióba vonult és rögzített öt nótát, amik közül a Villanás című szerzeményre egy klipet is forgattak Sümegi Attila (Süsü) {And/Or zenekar} segítségével. Itt meghallgatható, megnézhető mindegyik.

A jövőben még három nótát terveznek rögzíteni a srácok de addig is élőben lehet élvezni a majdnem teljes repertoárt.

Szeptember 13-14-n a Fehérvár feszten

November 30-n egy saját szervezésű buli keretein belül a Decadence, a Tigroszlán és az Idő van zenekarok társaságában a Nyolcas Műhelyben (Szfvár)

A többi dátum még szervezés alatt.

A CiszVagyDesz zenekar 2018 februárjában alakult.

Vaderna József emléke előtt tisztelegve,az ő versei vannak megzenésítve, alter, pop, metal stílusban.

Az elmúlt másfél év eredménye számokban:

16 saját nóta
Kb. 15-20 koncert
5 stúdiófelvétel
1 videóklip

A tagok:

Martincsek Kázmér (Sticky){ex-Scandic pop, Manimal, Voyage} – Dobok
Lendvai Balázs (Lecsó){ex-Piece of my soul} – Gitár, vokál
Selmeczi András (Söme) {ex-Gutted, ex-Remorse, ex-Sleepless, ex-Scandic Pop, ex-Manimal, Silence Gone, And/Or} – Basszusgitár, vokál
Simek Attila (Macsek) {ex-Piece of my soul, Ártó szemek, Alvilágszám produkciós iroda} – ének, furulya

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!