Burnout – Az ősz folyamán a Depresszióval fognak turnézni, itt pedig a friss klip: Szívrabló

Végtelen címmel április közepén jelent meg a székesfehérvári modern rock/metal vonalas Burnout negyedik nagylemeze, ami a 2017-es Új évezred rapszódia utóda. A korongon található Szívrabló című dalhoz készült el a banda újdonsült klipje, aki pedig élőben is vágyik egy jó kis Burnout muzsikára, az a Depresszió vendégeként csípheti el őket, ugyanis egész ősszel ők melegítik majd be a Depi táborát.

A Burnout zenekart Mong Máté, Schuller Gábor és Rácz Olivér alapította 2007 januárjában. Kezdetben leginkább feldolgozásokat játszottak, saját szerzemények írásához később fogtak hozzá. 2009 májusában Pokol és Menny között címmel elkészült a banda 4 dalt tartalmazó kislemeze. Emellett számos tehetségkutatón is megfordultak, ezek többségében sikerekkel végződtek. 2012-ben Roxigén címmel megjelent a debütáló nagylemezük, ezzel jártak is anno a stúdiónkban. Második nagylemezük, a Reflektorfény árnyékában 2013-as keltezésű. A 2017 februárjában megjelent harmadik nagylemez előfutára a címadó Új évezred rapszódia című dal volt, melyben Wackor Miki is vendégeskedik. A dalhoz klip is készült, mint ahogy a Kell vagy nem is megfilmesítésre került.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!