No Last Page – Itt a Hangadó!

Tavaly ősszel jelent meg a budapesti No Last Page zenekar első nagylemeze, melynek címadó dalához, a Hangadóhoz forgatták legújabb klipjüket.A dal egy jelképes lázadás a modern technikán keresztül történő butítás és irányítás ellen, amit most vizuális formában is megmutat nekünk a csapat.

“A mai modern kütyük a mindennapjaink részét képezik, én is nagyon sokat használom például a telefonomat, de az, hogy sokan visszaélnek ezekkel az eszközökkel és tömeges irányításra használják, az elég nagy probléma.” - fogalmazza meg a dal és klip mondandóját Kovács Zoltán, a zenekar énekese.

A történet szerint a zenekartagok valamiféle felsőbb hatalom befolyása alá kerülve, furcsa tudatállapotban vegetálnak egy lelakott házban, ahol csak az elektronikai eszközök aktívak és sugároznak. Vajon ezek lennének ilyen hatással az emberekre? Egyáltalán van kiút ebből a lehangolt állapotból?

“Adjunk hát hangot a szenvedésnek / Itt most már csak a tettek beszélnek” - mint ahogy a dalszövegben is hallható, a Hangadó fő üzenete az, hogy “ráébressze az embereket arra, hogy együttes erővel, összefogva mindig képesek lesznek változtatni a helyzeten, és nem kell eltűrniük a kívülről rájuk erőltetett értelmetlen szabályokat, inkább tenni kell azért, hogy a dolgok megoldódjanak.” – fejti ki bővebben Zoltán.

A klip egy izgalmas csattanóval ér véget, ami arra ösztönözheti a nézőt, hogy elgondolkodjon saját életéről és helyzetéről.

Tavasszal két koncertet is ad a zenekar, ahol garantáltan elhangzanak a nagylemez dalai és akár még újdonságokra is lehet számítani!

Március 22-én a Tiansen és Colmena társaságában lépnek fel a győri Dongóban, míg március
30-án Budapesten, a Dürer Kertben fognak nagyot zúzni a Touch Me Not és Colmena
zenekarokkal együtt.

Facebook: https://www.facebook.com/nolastpageband/
Instagram: https://www.instagram.com/nolastpageband/
Youtube: https://www.youtube.com/user/nolastpageband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0iGKu159Ca8mLPmrzZwgdE

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Metalkilincs : Hírek nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!