The End Machine – Dalpremier – Burn The Truth

Az eredetileg Superstroke nevet használó csapat novemberben változtatta a nevét The End Machine-re (pár napig még The End néven is próbálkoztak). A zenekarban a klasszikus Dokken felállás három zenésze, George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszusgitáros és Mick Brown dobos is szerepel, az énekesi poszton viszont a jelenlegi Warrant énekest, Robert Masont (ex-Lynch Mob) üdvözölhetjük. A banda bemutatkozó albuma március 22-én jön majd ki a Frontiers kiadónál. Az Alive Today után most a Burn The Truth is tesztelhető a közelgő nagylemezről.

Mivel a zenekarból mindenkinek vannak egyéb kötelezettségei is, a The End Machine pedig leginkább csak side-projektként fut, hagyományos turnézás nem nagyon várható, de áprilisban néhány amerikai klubbulijuk azért lesz majd.

The End Machine – The End Machine
(Március 22- Frontiers)

01. Leap Of Faith
02. Hold Me Down
03. No Game
04. Bulletproof
05. Ride It
06. Burn The Truth
07. Hard Road
08. Alive Today
09. Line Of Division
10. Sleeping Voices
11. Life Is Love Is Music

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!