DevilDriver – Copperhead Road – új szöveges videó

Outlaws ’Til The End címmel, július 6-án jelenik meg a Dez Fafara vezette DevilDriver country-feldolgozásokat rejtő nagylemeze a Napalm kiadónál. A lemezen számos illusztris vendég segíti ki Fafaráékat: Wednesday 13, Brock Lindow (36 Crazyfists), Burton C. Bell (Fear Factory), Hank Williams III, Lee Ving (Fear), illetve Randy Blythe és Mark Morton (Lamb Of God) egyaránt felvonul a dalokban. A produceri munkát és a keverést Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Every Time I Die, Sepultura, The Cure) vállalta magára, de Mike Spreitzer gitáros is besegített. A maszterelés Alan Douches nevéhez köthető.

Az első előzetes dal a Country Heroes volt, abban Hank Williams III a vendég, a második a klipes klasszikus outlaw nóta volt, az Elvis és Johnny Cash által is feldolgozott Ghost Riders In The Sky, amelyben John Carter Cash (Johnny Cash fia), a felesége, Ana Cristina Cash és a Lamb Of God énekese, Randy Blythe a vendég, most pedig itt a harmadik előzetes tétel, a Copperhead Road. Az eredetileg Steve Earle által írt és előadott outlaw country dalban a DevilDriver vendége Brock Lindow a 36 Crazyfists-ből.

DevilDriver – Outlaws ‘Til The End
(Július 06 – Napalm)

01. Country Heroes
02. Whiskey River
03. Outlaw Man
04. Ghost Riders In The Sky
05. I’m The Only Hell (Mama Ever Raised)
06. If Drinking Don’t Kill Me (Her Memory Will)
07. The Man Comes Around
08. A Thousand Miles From Nowhere
09. Copperhead Road
10. Dad’s Gonna Kill Me
11. A Country Boy Can Survive
12. The Ride

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!