Def Leppard – Ismét Steve Brown zenél a bandában, ezúttal Phil Collen helyett

Május 21-én Hartfoldban startolt a Journey és a Def Leppard közös észak-amerikai turnéja, május 25-én, a körút harmadik állomásán azonban a nézők azzal szembesülhettek, hogy Phil Collen helyén a Trixter gitárosa, Steve Brown zenél. A hírek szerint Phil Collen „családi vészhelyzet” miatt utazott haza a turné közben, és helyét az a Steve Brown vette át, aki már korábban is játszott a Def Leppardban, amikor Vivian Campbell betegsége miatt átmenetileg a partvonalra szorult.

A Def Leppard színeiben 2014. szeptember 28-án, az NFL liga új sorozatának nyitó-napján, az Oakland Raiders és a Miami Dolphins mérkőzésének show-műsorában lépett először színpadra Steve Brown, a glamrocker Trixter gitárosa. Brown akkor az őssejt-átültetés előtt álló Vivian Campbell helyett nyomta le a bulit. Mint ismert, Campbell 2013 nyarán jelentette be, hogy Hodgkin’s limfómában (a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos burjánzása) szenved, akkor hat hónapos chemoteráriás kezelést kapott.

A Def Leppard 2015-ös lemezéről ITT olvashatsz bővebben.

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!