Pandas of Princess – Mindenki senki

A Pandas of Princess (P.O.P.) 2015. szeptemberében alakult Budapesten dob, basszus, gitár és ének felállással. Gyakorlott, több zenekart, több stílust kipróbált, de a helyüket igazán itt megtaláló zenészekből a jelenlegi felállás 2017. nyarán alakult ki. A közös hullámhossz kialakította a közös stílust is, a klasszikus elemekre épülő, modern, elektronikus alapokkal megtámogatott, dallamos, a szövegre, mondanivalóra hangsúlyt helyező, néhol sejtelmes, néhol szókimondó, markáns rockot. A női ének szenvedéllyel, és energiával egészíti ki a masszív alapokat; az eredmény sokak számára személyesen megélhető, egyedi és izgalmas zenei élmény.

A Youtube csatornájukra rendszeresen töltik fel dalaikat, szöveges videó formájában, a Mindenki senki című dalukra készítettek egy ilyen rövid szösszenetet. Fogadjátok szeretettel ?

Zenekari Facebook: https://www.facebook.com/pandasofprincess/
Weboldal: http://www.pandasofprincess.hu/

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!