Összeszedtünk néhányat a Sziget legmenőbb fesztiválarcai közül – fotók (18+)

Beszámolók, Fotógalériák, Sziget Fesztivál 0 Comment

Szerda óta zajlik a Sziget Fesztivál, amit nagyon találóan a szabadság szigetének is neveznek. A rendezvény ugyanis nem csak a rendkívül színes programkínálata miatt olyan népszerű világszerte, hanem mert itt valóban felszabadultan bulizhatnak a résztvevők. 

Huszonötödik alkalommal nyitotta meg kapuit a Sziget Fesztivál. A jubileumi rendezvény idén is rengeteg programmal várja a közönséget, akik közül sokan nem is kifejezetten a koncertek, hanem elsősorban a fesztivál hangulata miatt utaznak akár több ezer kilométert is, hogy itt lehessenek.

Fotó: Pogonyi Nóra

Fotó: Pogonyi Nóra

Aki járt már valaha a Szigeten, biztosan ismeri az érzést: mintha az összes terhünk és problémánk kívül rekedne, a fesztivál területén belül valami különös szabadságérzés tölti el az embert. Sokan ezt abban élik ki, hogy vicces jelmezekbe bújnak, jókedvre derítve ezzel a többieket maguk körül. A rendezvény valahol erről is szól - vidáman, szabadon, együtt.

Fotók - Pogonyi Nóra

A Összeszedtünk néhányat a Sziget legmenőbb fesztiválarcai közül - fotók (18+) bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Author

SZÓLJ HOZZÁ!

HÍRSZEMLE

RIOT V – Dalpremier: Victory

RIOT V - Dalpremier: Victory

A hajdani, legendás amerikai heavy metal csapat, a Riot örökségét viszi tovább a magát jogfolytonosnak tekintő és két régebbi tagot a soraiban tudó formáció, a RIOT V. A zenekar április 27-én a Nuclear Blast gondozásában jelenteti meg új albumát "Armor ...

Olvasd tovább

BLACK LABEL SOCIETY – Klippremier: A Love Unreal

BLACK LABEL SOCIETY - Klippremier: A Love Unreal

"Grimmest Hits" címmel jött ki még januárban a Spinefarm Records gondozásában Zakk Wyldék bandájának, a Black Label Society névre hallgató kvartettnek a friss albuma (lemezkritika ITT). A remekül sikerült anyagról most az A Love Unreal című tétel kapott egy keserédes ...

Olvasd tovább

IHSAHN – Klippremier: Arcana Imperii

IHSAHN - Klippremier: Arcana Imperii

Május 4-én érkezik "Àmr" címmel a norvég Ihsahn új stúdióalbuma a Candlelight/Spinefarm kiadó gondozásában. Az első kislemeznóta klipjében az Opeth gitárosa, Fredrik Åkesson vendégszerepel. Az Emperor korábbi főnökének előző korongjáról szóló lemezkritikánkat ITT olvashatod.[...] Bővebben!

Olvasd tovább

Phoenix RT – Új gitárossal robog a turné, készül a felvidéki srácok új lemeze!

Phoenix RT - Új gitárossal robog a turné, készül a felvidéki srácok új lemeze!

Új gitárossal kezdte az idei évet a felvidéki Phoenix RT. Az ősszel megüresedett gitáros posztot január elejétől Győrög Marci tölti be, aki elmondása szerint 13 éves korától különböző formációkban zenélt, a Phoenix RT-be pedig egy közös ismerős ajánlotta december végén.

Olvasd tovább

MONSTER MAGNET - Dalpremier a márciusi Mindfucker albumról: Ejection

Mindfucker címmel március 23-án jelenik meg a Dave Wyndorf vezette pszichedelikus hard rocker Monster Magnet tizenegyedik stúdióalbuma, amelyről már bemutattuk a klipes címadó tételt, most pedig már az Ejection című második előzetes nótával is lehet ismerkedni. "A Mindfucker egy ...

Olvasd tovább

Keresés

Back to Top

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!