Neocracy – Hallgasd meg új lemezüket

Fémforgács

Who To Blame? címmel adta ki második lemezét a német származású alternatív rock/crossover trió, a Neocracy. A Franziska Stolze, Volker és Tim Pannek alkotta formáció új albumára kilenc lendületes dal került fel Konrad Patzig dobos közreműködésével.

Szeptember 13.-a óta hivatalosan is megjelent az új lemezünk! Az elmúlt két év során nagy odaadással dolgoztunk a Who To Blame? dalain, ami már elérhető a Bandcampen! Ott streamelheted az összes dalt, és támogathatsz minket egy letöltéssel, de CD formátumban is elérhető. Köszönjük!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.