Hamarosan megkezdi új albuma felvételeit az Evanescence

Fémcsajok

Az arkansasi banda legutóbbi nagylemeze, a "The Bitter Truth" 2021 tavaszán látott napvilágot. Ezen az albumon az Evanescence visszatért a gyökereihez, újraélesztve azt a hagyományos hangzást, amely világszerte ismertté tette őket.

Néhány nappal ezelőtt egy brazil rádióállomásnak adott interjút az énekesnő Amy Lee, aki felfedte: novemberben stúdióba vonulnak, hogy megkezdjék hatodik albumuk felvételeit, ám még semmi nincs kőbe vésve.

Jelenleg a kreatív folyamat elején tartunk, ahol még formálódnak az ötletek, de már most rengeteg inspirációval dolgozunk. Számos új koncepciónk van, és novemberben intenzívebb szakaszba lépünk, megkezdjük az első körös stúdiófelvételeket, hogy az elképzeléseinkből végleges dalok szülessenek.

Ez lesz az első album, amelyen Emma Anzai játszik gitárosként, aki 2022-ben váltotta Jen Majurát. Anzai emellett az ausztrál Sick Puppies tagja is. A tagcsere nem ment zökkenőmentesen: Jen elmondása szerint hirtelen, egyik pillanatról a másikra rúgták ki a zenekarból, ami lelkileg nagyon megviselte.

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.