Idén ősszel is elindult a Jótékonysági Merch Licit

Nuskull Magazin

Hajdu Andor, a BARhole Music, a Mögött blog és a NuSkull 2024-ben is egyesíti erőit, hogy megrendezze a Jótékonysági merch licitet, aminek bevételével ezúttal a Maradjatok Gyerekek Alapítvány csapatának munkáját támogatja.

Az előző évekhez hasonlóan idén is közösségi gyűjtésre épül a projekt. A szervezők október 11-ig várják a felajánlásokat (jó állapotú zenekari merch: póló, felvarró, CD, lemez, bármi), amiket a BARhole Musicban lehet leadni (Bp. VII. Dohány utca 7., nyitvatartási időben, hétfőtől-szombatig 17 órától egész este). A leadás határideje október 11.

Az összegyűjtött adományok online licitje várhatóan október 14. és október 27. között zajlik majd, a BARhole Music facebook-oldalán.

Mindannyian elég régóta tevékenykedünk már a hazai keményzenei undergroundban, ismerjük egymás munkásságát, így 2022-ben arra jutottunk, hogy szorosabban is együttműködhetnénk egy magasabb cél érdekében. Tapasztalataink szerint rengeteg kihasználatlan zenekari merch forog kézről kézre, így a fenttarthatóság jegyében egy közösségi gyűjtésen alapuló árverés modellje lebegett a szemünk előtt, amit Völgyesi Ádám, a NuSkull főszerkesztője már az előző évben tesztelt egy személyes gyűjtés során, kedvezményezettként pedig olyan kevésbé ismert alapítvány, szervezet támogatását tűztük ki célul, akik fáradhatatlanul dolgoznak a szociális háló foltozgatásán. Ennek megvalósításához ideális partnerre találtunk a BARhole-stábban, akik amellett, hogy befogadták az eseményt, fix gyűjtő- és átadópontként is funkcionálnak, ami számunkra óriási segítség. Ez a közeg már számtalanszor bizonyította, mire képes, ha összefog egy jó ügyért, reméljük, az idei eseménnyel is sikerül valamelyest hozzájárulnunk ahhoz, hogy megkönnyítsük a Maradjatok Gyerekek Alapítvány tevékenységét.

– teszik hozzá a szervezők.

A korábbi eseményekhez hasonlóan az átadási ceremónia a mára már hagyománnyá vált Halloween-bulival lesz egybekötve, október 31-én a BARhole-ban, ahol a megmaradt licittárgyakból is lehet szemezgetni. Az estén a NuSkull szerkesztői pakolják a jobbnál jobb zenéket hangulatfokozás gyanánt, és a jelmezverseny sem maradhat el.

A részletekért és friss információkért kövesd az esemény facebook-oldalát.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.