Ripped To Shreds – Mindenki megítéltetik

Fémforgács

Szeptember 27-én Sanshi címmel adja ki új albumát a Bay Area-i grind/death húsdaráló, a Ripped To Shreds. A 10 tételes lemez újabb előzeteseként 孽鏡臺 (Visions of Sin, Mirror of Darkness) daluk szöveges videója került ki, amihez a bandafőnök, Andrew Lee csak ennyit mondott.

A pokol mélyén létezik egy tükör, ami visszatükrözi minden földi cselekedetünket és vétkünket. Nem tudunk elbújni előle, nem tudjuk becsapni vagy elpusztítani. Mindenki megítéltetik és ennek megfelelően elkárhozik.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.