Kreyl – A halál forrása

Fémforgács

Debütáló albumának kiadására készül a spanyol black metalos Kreyl. A lemez az Inverse Records kiadásában fog megjelenni október 18-án Obscure Rise of Ancient Eulogy címmel. A kilenc dalt tartalmazó korongról elsőként Medusa’s Death daluk szöveges videója nézhető meg.

A Medusa’s Death Perszeusz és Medusza mítoszán alapul. Medusza a három bolygó egyike, akit gyakran a halálfélelemmel hoznak összefüggésbe. A dal a Perszeusz által bekövetkező halála előtti pillanatról szól, amit véres és borzalmas módon ír le. Szándékosan választottuk ezt a mítoszt, mert a rémületet képviseli, a szépség másik oldalát, amely lenyűgöz és taszít, elcsábít és megöl. A női tekintet, amely általában a csábítás forrása, Medusza esetében az azonnali halál forrásává válik, és mindenkit, aki csak ránéz, rideg kővé változtat.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.