Failed Star

Ladies in Rock

Melodic metalcore Németországból.

A Failed Star Németországból származik, és tapasztalt zenészek alapították 2020-ban, a pandémia közepén. Elmondásuk szerint a legfinomabb, vagány és meglehetősen klasszikus dallamos metalcore-t játsszák, megtámogatva durva hörgésekkel és egy másik univerzumból származó tiszta női énekkel.
Zenéjük az As I Lay Dying és a Parkway Drive által hozott metalcore gyökereire építenek, dallamokat tekintve a Killswitch Engage és az In Flames van rájuk hatással, ehhez pedig olyan zenekarok modern hangzásából merítenek ihletet, mint a Currents, vagy a Make Them Suffer.
2024 áprilisában megjelent első EP-jük Fire & Fear címmel.

Tagok:
Jessica Kondol – ének
Moe Chutzpah – hörgés
Christopher Studer – gitár
Maik Pasemko – gitár
Johannes Eckes – basszusgitár
André Moreira – dob

Facebook: https://www.facebook.com/FailedStarBand

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.