Butcher Babies: Carla Harvey 15 év után elhagyta a csapatot

Fémcsajok

Jó ideje rebesgették a kaliforniai Butcher Babies rajongói, hogy valami nincs rendben a zenekar körül. Tavaly mi is megírtuk, hogy a formáció 47 éves énekesnője, Carla Harvey egy ideig nem tud turnézni bandatársaival, ugyanis egy sürgős szemműtét várt rá, és a turnékon csak Heidi Shepherdet láthatják a rajongók. Akkor az énekesnő azt ígérte: amint felépül a beavatkozást követően, csatlakozik a bandához.

Tegnap azonban sokkoló hírre ébredtek a zenekar követői - közösségi platformjaikon jelentették be, hogy Carla elhagyta a csapatot.

"Carla szerves része volt az utunknak, egyedülálló tehetségét, szenvedélyét és energiáját adta a zenekarnak. Hálásak vagyunk a hihetetlen emlékekért, amelyeket együtt szereztünk, és a hatásért, amit a zenénkre és a rajongóinkra gyakorolt. Nagyon fog hiányozni, és minden jót kívánunk neki a jövőbeni törekvéseihez. Mélységesen hálásak vagyunk az elmúlt 15 év során nyújtott támogatásotokért. Hihetetlenül szerencsésnek érezzük magunkat, hogy továbbra is zenét csinálhatunk és játszhatunk, és izgatottan várjuk a csapat új korszakát!"

Az okokra a zenekar nem tért ki, Carla pedig a következőket írta:

"Az elmúlt 6 hónapban talán észrevettétek, hogy nem voltam jelen a Butcher Babies posztjaiban. 15 évnyi elköteleződés után szeretném tudatni veletek, hogy a jövőben nem csatlakozom újra a zenekarhoz. Nagyon büszke vagyok a Butcher Babies-szel végzett munkámra... 2 középlemez, 5 album és számtalan turné a metal hőseinkkel! Minden hihetetlen barátunknak és rajongónknak...életem egyik legnagyobb élményét nyújtottátok nekem! Minden pillanatát imádtam annak, hogy zenét írhattam és találkozhattam veletek szerte a világon! Klassz volt találkozni veletek. WOW. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez a detroiti csaj ilyen szerencsés. Még nem fejeztem be a zenélést és a fellépéseket. Hamarosan találkozunk."

- utalt arra, hogy bár már nem tagja az együttesnek, a jövőben még hallunk róla. 

 

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.