Josh Scogin beugrott egy Norma Jean-számba a Furnace Festen

Nuskull Magazin

Josh Scogin beugrott egy Norma Jean-számba a Furnace Festen

Igen, még mindig Furnace Fest, de hát mit van mit tenni, ha egyszer az alabamai metalcore/hardcore-fesztivál mindhárom napja telis-tele volt emlékezetes pillanatokkal. Jelen esetben az utolsó nap egyik utolsó fellépőjének, a Norma Jeannek sikerült újra összeállnia egy régi baráttal – ő nem volt más, mint egykori énekesük, Josh Scogin, aki ’97 és 2002 között frontolta a híres metalcore-bandát, utána a megboldogult The Chariottal vált hírhedtté, most pedig a ’68 nevű formációjával nyitotta ugyanaznap délután ugyanazt a színpadot, ahol a  NJ is játszott.

Scogin a 2002-es Norma Jean-debütlemez, a Bless the Martyr and Kiss the Child megkerülhetetlen klasszikusában, a szettet záró Memphis Will Be Laid to Waste-ben nyújtott egy felejthetetlen performanszt Cory Brandanék mellett. Ironikus módon ez az első lemez volt egyben az utolsó is, amin Josh énekelt, mielőtt megalakította az ikonikus, mathcore-os The Chariotot. Mutatjuk is odalent a rajongók által megörökített metalcore-történelmi pillanatot.

//www.youtube.com/watch?v=j4Ye-lyDW6Y

//www.youtube.com/watch?v=nUWUFWHnu5w

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.