Glenn Hughes és a Győri Filharmonikusok ősszel: már csak pár jegy maradt a szimfonikus koncertre

Rockvilág.hu online rockmagazin

Deep Purple legendás egykori basszusgitáros-énekese, Glenn Hughes tavaszi fellépése után ősszel ismét Magyarországra látogat, és ezúttal egy különleges koncerttel örvendezteti meg rajongóit: a Győri Filharmonikus Zenekar társaságában lép színpadra október 30-án, a győri Richter János Hangverseny- és Konferenciateremben.

A fordulatos életúttal rendelkező angol előadó a Purple után énekelt a Black Sabbath-ban és (visszatérve) a Trapeze nevű angol rockzenekarban is, és máig készít új zenéket: legújabb szólólemeze jövőre érkezik, a Black Country Communion tagjaként nyáron adták ki ötödik nagylemezüket, és tavaly még a Dead Daisies bőgős-énekeseként is turnézott.

Győrbe ezúttal saját zenekarral érkezik: Ernesto Ghezzi billentyűs, Kaitner Z Doka gitáros és Bernhard Weiz dobos társaságában Deep Purple slágereket, és saját szólódalait adja elő a Richter teremben, ráadásul kiegészülve a Győri Filharmonikus Zenekarral, amit az Steve Bentley Klein vezényel majd, aki korábban a Deep Purple szimfonikus turnéinak is része volt.

A Győri Filharmonikusok egyébként rendszeresen együtt zenél a rockzene legnagyobb alkotóival: 2009-ben és 10-ben például Jon Lorddal működtek együtt, előadva a Concerto For Group And Orchestra című alkotást. Igazán különleges élményre készülhetünk tehát, és sosem hallott zenei köntösben hallgathatjuk majd meg a kedvenc Hughes-korszakos Deep Purple dalainkat, az egyik meghatározó egykori tag előadásában! Az ülőhelyes koncertre még néhány szabad jegy elérhető, érdemes gyorsan cselekedni, ha szeretnénk ott lenni.

a Győri Filharmonikus Zenekar bemutatja: a legismertebb Deep Purple számok és még sok más sláger
2024. október 30., szerda 19 óra
Győr, Richter terem
Glenn Hughes és a Győri Filharmonikus Zenekar
jegyek kaphatók https://gyfz.jegy.hu oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
https://gyfz.hu/
https://www.glennhughes.com/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.