CANNIBAL CORPSE European Tour 2024; Municipal Waste, Immolation, Schizophrenia // 2024.10.11.Budapest, Barba Negra Red Stage

Fémforgács

CANNIBAL CORPSE European Tour 2024; Municipal Waste, Immolation, Schizophrenia // 2024.10.11.Budapest, Barba Negra Red Stage

Napra pontosan egy hét múlva október 11-én bezúzza a Barba Negra Red Stage színpadát az amerikai death metal legenda, a Cannibal Corpse. A hörgőmester, George Fisher „Corpsegrinder” vezette tavalyi zseniális koncertje után újra megmutatja hazai rajongóinak milyen is a vidám, féktelen kaszabolás. Igaz hozzánk már riff-mesterük Erik Rutan nélkül érkeznek, aki megszakítva a zenekarral közös európai turnéját hazautazott, mivel a floridai St. Petersburgban lévő otthona katasztrofális károkat szenvedett a Helene hurrikán miatt. Mi teljes szívünkből megértjük Erik döntését, hogy ilyen nehéz időkben a családjával akar lenni. Kitartást nekik és mindenkinek, akik a hurrikán által okozott katasztrofális károk szenvedtek és túlélték azokat.

YouTube Video

Tehát október 11-én támadnak a death metal kannibálok, de nem egyedül teszik. Társaiknak hívták a richmondi thrash/crossover Municipal Waste, a szintén patinás death metalos Immolation, valamint a belga death/thrasher Schizophrenia csapatát. Egyszóval az év egyik legdurvább összeállítású metal buliját élvezhetjük majd, aminek a menetrendje az alábbiakban látható.

Esemény link

Jegy link

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.