Budapestre jön az Ed Sheeran-t és Olivia Rodrigot játszó post-hardcore zenekar

Rockvilág.hu online rockmagazin

Október 5-én a Barba Negra ad otthont a kezdetben feldolgozásaikról ismert, majd saját slágereikkel is maradandót alkotó Our Last Night koncertjének, akik majd 10 év után térnek vissza hozzánk.
Az idén 20 éves Our Last Night egy különleges hangulatú estére várja a magyarországi rajongóit. A Wentworth testvérek által vezetett zenekar eleinte feldolgozásaik révén vált ismertté, ami lehetőséget adott nekik arra, hogy saját zenéjüket is egy új szintre emeljék. A Shape of You feldolgozása tette igazán ismerté a bandát, ami egy hét alatt átlépte az 5 millió megtekintést.

Kiadó nélkül, kizárólag önerőből jutottak el oda, hogy abból élnek, amit szeretnek csinálni. Önmaguk készítik, producerálják dalaikat, ahogyan videóikat is, a feldolgozások és saját számaik esetében is.

Amellett, hogy az Our Last Night továbbra is aktívan jelentkezik feldolgozásokkal, saját post-hardcore zenéjüket sem szorítják háttérbe, amivel hozzánk is érkeznek.

2015-ben kétszer is jártak a Dürer Kertben, azóta viszont nem kevesebb, mint nyolc albumot adtak ki, így biztos nem lesz önismétlő a koncert azoknak sem, akik már akkor látták a bandát. A tengerentúlon most épp, egy ”covers only” névre keresztelt, csak feldolgozásokat felvonultató műsort adnak elő estéről estére, de októberben már saját dalokkal teletűzdelt szettet kap a Barba Negra közönsége.

A jegyek már elérhetők a www.livenation.hu oldalon.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.