Mother Of Graves – Purgatórium a fejedben

Fémforgács

Az amerikai dallamos death-doom banda, a Mother Of Graves október 18-án The Periapt Of Absence címmel adja ki új lemezét a Profound Lore Records gondozásában. A lemez újabb elsőként Shatter The Visage daluk videójával lehet megismerkedni.

A Shatter The Visage című dal akkor íródott, amikor maga az épelméjűségem kérdőjeleződött meg. Egy olyan purgatóriumban ragadtam benne, mely az álmaimhoz való ragaszkodás és az elengedés között található, de bármelyik utat is választom, az csak újabb mélységekbe vezetett volna. Amikor eléred az abszolút mélypontot, borzalmas dolgok kavarognak a fejedben és képtelen vagy jó döntést hozni. Emiatt aztán ez a legagresszívabb dalunk a lemezen.” – mondta Brandon Howe énekes.

Mother Of Graves – The Periapt Of Absence

(Profound Lore Records)

1. Gallows
2. Shatter The Visage
3. A Scarlet Threnody
4. Apparition
5. The Periapt Of Absence
6. As The Earth Fell Silent
7. Upon Burdened Hands
8. Like Darkness To A Dying Flame

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.