Új klippes dal a Zebra Eats Lion-tól

Rockvilág.hu online rockmagazin

Roncs címmel egy új klipes dalt dobott ki a Zebra Eats Lion zenekar. A tavalyi S8 Underground tehetségkutató második helyezettje, jövőhéten pedig egy öt számos vadiúj EP-vel is előrukkol Ez vagyok én címmel. A dal és vele együtt a klip is súlyos, hazánkban egyre inkább tapasztalt társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet. A valóságban történő dolgok és az azokat durván elferdítő média híreknek mutat tükröt. A dal szövegét Kapari Dávid basszusgitáros írta.

Érdekesség a megjelenő EP kapcsán, hogy mind az öt rajta szereplő tétel alapötletét külön külön jegyzi az öt zenekari tag.

Zebra Eats Lion legközelebb élőben: Október 4. Gödör Klub

Facebook: https://www.facebook.com/ZebraEatsLion

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.