9 év után még egyszer: Kényes Foltok a BackStage Pubban

Rockvilág.hu online rockmagazin

5 éves lenne a Kényes Foltok, ha aktívan létezne. De 2015 óta nem állt színpadra a zenekar, október 3-án viszont leporolják a régi dalokat és megpörgetik a szoknyákat a BackStage Pubban.

A Kényes Foltok a 2010-es évek első felének fantomzenekara volt (van, mert nem oszlott fel hivatalosan). Fantom, mert lemez nélkül és ritkán játszott. De ha mégis, ott tényleg mindenki táncolt. A mára klasszikussá ért kult dalok kezdetleges YT videókon és dalszövegoldalakon terjedtek, a koncertek mégis teleházasok voltak. A zenekart az akkor még Pokolgépben gitározó Nagy Dávid alakította egy bulira, ehhez hívta társul Bánfalvi Sanyit, Csányi Szabit, Roboz Rékát és Kálló Pétert. A tagok megszámlálhatatlan produkcióban vettek részt, de így is jutott idő dalokra, koncertekre. Aztán jött a csönd..

Az idén 15 éves zenekar a régi daloknak állít emléket október 3-án a BackStage Pubban. Az este vendégzenekara a Junkiesban jelenleg doboló Gravel Shores vezette Voltak, érdemes lesz tehát időben érkezni.

A koncert FB eseménye: https://fb.me/e/220ClZqcK

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.