Stigma X – Bemutatkozás

Fémforgács

Egy új hazai melodic death metal projekt, a Stigma X küldte el nekünk bemutatkozását és első dalát. A projektet vezető Szaládi Karcsi a következőket mondta:

2024 tavaszán találkoztunk egy dél-amerikai dobos sráccal. aki extrém zenei vonalon mozgott, arra gondoltunk összepakolunk vele néhány dalt örömzenélés céljából. Jurinka Péter barátom, akivel a Rebel soraiban is együtt zenélek otthonosan mozog a harapós műfajokban, igy nem okozott neki nagy fejtörés dalokat írni ebben a stílusban. Olyan nagyon nem, hogy gyakorlatilag a bemutatkozó album hetven százaléka már le van demózva és van néhány dal, ami már végleges formátumot is kapott. Én is nagyon szeretem a durvább zenéket, és aki ismer tudja, hogy komoly gyűjteményem van pusztító albumokból, de ilyen műfajban még nem dolgoztam anyagon, ez számomra is kihívást jelent valamilyen szinten… Viszont a munka olyan szinten magába szippantott engem és a Petit, hogy elkezdtünk egyre többet foglalkozni a történettel. Sajnos szabadidővel hadilábon állunk mind a ketten, nekem is ott van két csapatom, aminek idei évben lesz új albuma, valamint lesz egy szülinapi albumom még az idén, ami sok időmet elvesz, a Petinek is van három bandája, de ez egyikünk számára sem akadály. Imádunk zenélni, alkotni, ami sok örömet okoz. Az igazat megvallva szeretnénk egy színvonalas anyagot összerakni így elkapkodni nem akarunk semmit. A teljes album számításaim szerint 2025-ben fog megjelenni. Már rajta vagyunk azon is, hogy az anyag színpadra tudjon állni, de addig még sok munka lesz vele. Viszont folyamatosan fogjuk közölni a történéseket. Addig itt az első dal a Stigma X-től a címadó Stigma fogadjátok sok szeretettel.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.