Komor romoK – Új album a kripta sötétjéből

Fémforgács

Ov Bones And Darkness címmel megjelent a hazai raw black metalos Komor romoK első albuma. A szombathelyi formáció 2017-es Cryptoworm EP-je után a Fekete Terror Productions gondozásában adta ki debütáló albumát. A lemez digitálisan, valamint 50 darab kézzel számozott limitált kiadású kazetta formátumban jelenet meg.

A legmélyebb kriptában sötétlő tömény gonoszság hét év hallgatás után tör ismét a felszínre, jéghideg csontok zörgőzajával kínt és pusztulást hoz magával. Az OV BONES AND DARKNESS gyors és kíméletlen Black Metal az Alpok aljának ködös lankáiról.” – olvasható a Fekete Terror Productions közleményében.

A lemezbemutatója Pécsett lesz szeptember 21-én, a BURIED ALIVE EVENTS PT. VII. keretében.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.