Shallow Rising – Ismerd meg Chris Adler új bandáját

Fémforgács

Shallow Rising néven alapította meg új szólózenekarát a Lamb of God egykori dobosa, Chris Adler. A bandában társai: Alex Villarreal énekes, Tim Ossenfort gitáros, Taylor Brandt basszusgitáros és Tim King billentyűs. Az új banda a napokban mutatta be Further című dalát.

Érdekes volt a folyamat, hogy nem csak eltávolodtam azoktól a zenekaroktól, amelyeket csodálatosnak éreztem, és mindent imádtam, amit csináltam velük, hanem végül is eléggé egészségtelen is volt az egész. Szóval kiszálltam ebből, és adódott ez a nagyon furcsa, véletlenszerű lehetőség, hogy Nashville-ben csináljak egy projektet, csak úgy, mint egy session-előadó. Szóval odamentem, mint a legtöbb srác, aki session-játékosként csak felbukkan, és teszi, amit tennie kell. Aztán találkoztam Tim Ossenforttal – mi ketten jól kijöttünk egymással, egyszerűen csak jól éreztük magunkat. Megkeresett, és azt mondta: „Hé, van ez a dolog, amit egy csomó sráccal csinálok, és szeretném, ha te is részt vennél benne. Menjünk el L.A-be és vegyünk fel némi dobot.” Szóval elmentem L.A-be, és ilyen gondolatok jártak a fejemben: Nos, nyilvánvalóan death metalos dobokat akarnak. Azt hiszem, nekem ezt is kellene csinálnom.

Szóval odamentem, és ő lejátszotta nekem a számokat, én pedig bementem és felvettem őket, aztán eljutottunk a harmadik dalhoz, és én azt gondoltam: Ez nem is igazi death metal! Ez olyan – nem akarom <barátságosnak> nevezni, de egy másfajta állat, mint amilyenre azt hittem, hogy fel vagyok kérve. Szóval módosítottuk, vagy legalábbis az én fejemben megváltoztattuk a perspektívát, és egy jó darabig csak beszélgettünk róla, aztán valami olyanná alakítottuk, ami szerintem teljesen más, mint amit eddig csináltam, ráadásul igazán különleges. Ez valami olyan dolog, amiben rengeteg szív van… Minden olyan elemet tartalmaz, amit a metalban szeretünk, de emellett tényleg hordoz egy pozitív üzenetet és rengeteg szeretetet, és ez egyértelműen olyasvalami, ami nekem már nagyon régóta hiányzott.” mondta Chris Adler új projektje kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.