Whitechapel – Visceral Retch – új dal és videó

Fémforgács

Visceral Retch címmel adta ki új dalának videóját a Whitechapel. A dal lényegét Phil Bozeman, a zenekar énekese így foglalta össze:

A Visceral Retch egy olyan dal, amit a The Somatic Defilement rajongói azonnal meg fognak kedvelni. Ez egy felkavaró dal. Képzeld el, hogy egy olyan túlélési helyzetbe kerülsz, ahol falánk, mamut démonok választási lehetőség elé állítanak. Egyétek meg a démonok hulladékát, egyétek meg egymást, vagy haljatok éhen. A csavart az adja, hogy azok ellen fordulsz, akiket a legjobban szeretsz. Így találod meg azokat, akik igazán gonosz emberek, építve és erősítve a szektájukat. Azt is bemutatja, hogy milyen szörnyűek tudnak lenni az emberek, ha a helyzet úgy hozza.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.