156/Silence – Product Placement – új lemezelőzetes klip

Fémforgács

Product Placement címmel befutott a metalcore vonalas amerikai 156/Silence újabb videója. A klip a zenekar szeptember 13-én, pénteken megjelenő negyedik lemezük, a People Watching új előzeteseként látott napvilágot.

Lehet, hogy ez a szám nem szól mindenkihez, de ha mindenkinek készítenénk zenét, akkor az nem hozzánk szólna. Nos, ez hozzánk szól. Megmutatjuk, mire vagyunk képesek, és mire is voltunk mindig képesek. Sosem gondoltam volna, hogy milyen nehéz lehet egy ilyen dalt megírni, és a szövege is alapvetően ezt reprezentálja. Megmutatja azt a falat, ami közted és a céljaid között áll, a hirdetéseket, amik nem akarnak eltűnni, az áldozatokat, amiket azért hoztál, hogy másokat lecsillapíts. Nem véletlenül hívják termékmegjelenítésnek.” – mondta Jack Murray érdekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.