Énekesnővel tér vissza a Linkin Park

Ladies in Rock

Bátran mondhatjuk, hogy a Linkin Parkot senkinek sem kell bemutatni. Egykori frontemberük, Chester Bennington 2017-es halála után kérdéses volt a zenekar jövője. Hét év elteltével azonban új fejezet nyílt meg: szeptember 6-án, megtörve a csendet, vadonatúj dallal tértek vissza, a The Emptiness Machine című szerzeményben már az új énekesnő, Emily Armstrong is bemutatkozik. Emellett hamarosan friss albummal is jelentkeznek, A From Zero című anyag 2024. november 15-én jelenik meg.
Az elmúlt időszakban sok találgatás és teória született azzal kapcsolatban, ki lesz az új frontember, néhány hónapja pedig az is kiszivárgott, hogy énekesnővel térnek vissza.
A zenekari felállás majdnem teljesen az eredeti maradt, az ének mellett egyedül a dobos poszton történt változás, Rob Bourdon helyét Colin Brittain vette át.

Emily Armstrong 1986-ban született, tizenegy éves korában elkezdett gitározni és saját dalokat írni. 2005 óta a Dead Sara nevű hard rock/alternatív rock zenekar tagja, akikkel három nagylemezt adott ki, a legutolsót 2021-ben.

Íme, az új dal!

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.