Chat Pile – Masc – új lemezelőzetes videó

Fémforgács

Szeptember 11-én Cool World címmel jön ki az amerikai noise-rock / heavy- sludge vonalas Chat Pile új albuma, aminek témáit most is az USA történelme, illetve jelen napjainak eseményei ihlették.

A Cool World hasonló témákat boncolgat, mint az előző albumunk, csak most mikro- és makroszintről robbantunk, kifejezetten a külföldi és otthoni katasztrófákról és azok egymásra hatásáról szóló gondolatokkal. Ha egy mondattal kellene jellemeznem az albumot, nehéz nem Voltaire-től idézni, úgyhogy én sem fogok ellenállni – a Cool World arról szól, hogy milyen áron eszünk cukrot Amerikában.” – mondta a banda frontembere, Raygun Busch.

Lemezük újabb előzeteseként a nemrégiben közzétették Masc daluk videóját. A dalról Raygun Busch a következőket árulta el:

A Masc a legszomorúbb Chat Pile-dal a Tenkiller óta. Az album többi részével ellentétben ez a dal az interperszonális intimitás borzalmaival foglalkozik, mégis az elnyomás, a kétségbeesés és a rossz közérzet átfogó témáján keresztül kapcsolódik a lemez többi részéhez.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.