Nyolc új dallal tuningolja fel tavalyi lemezét a Blink-182, itt is van közülük kettő

Nuskull Magazin

Jeles év volt az elmúlt kettő a Blink-182 történetében: visszatért ugyanis a bandába Tom DeLonge alapító énekes-gitáros, az elválaszthatatlan trió pedig kiadta a One More Time… albumot, ami sok újat nem mutatott, viszont hosszú idő óta a zenekar legstabilabb lemeze lett (bocs, Matt). Még jobb hír lehet a pop punk-zenekar szerelmeseinek, hogy a fiúk távolról sem zárták le ezt a fejezetét karrierjüknek, és szeptember 6-án érkezik az anyag második része, bővített kiadványa, stáblista utáni extrája, nyolc új dallal.

A zenekar már egy júniusi koncertjén megmutatta az amerikai közönségnek a Can’t Go Back című dalt, a héten pedig bejelentették, hogy most pénteken egy újabbról rántják le a leplet – rendes stúdiós minőségben persze. Erre kettő lett belőle! Tehát ezek a kópék meglépték ugyanazt a turpisságot, mint tavaly. Szóval itt van az All In My Head és a No Fun, előbbiben a szemfülesek észrevehetik, ahogy Tom a védjegyének számító orrhangján „my yead”-et énekel, mint azelőtt oly sok alkalommal.

//www.youtube.com/watch?v=6UDQlXqPUWM

//www.youtube.com/watch?v=nU8JvMTLuMY

//www.youtube.com/watch?v=3teZI2w_Fes

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.