Oceans – Továbbra is központban a mentális egészség

Fémforgács

Februárban kiadott két dalos EP-je, a Slaves To The Feed után új lemeze kiadására készül a német nu-metal – progresszív post-metal / metalcore banda, az Oceans. Szeptember 27-én megjelenő Happy című 11 dalos lemezén a zenekar továbbra is a mentális egészséggel kapcsolatos küzdelmek túlságosan is ismert témájában mélyül el, miközben az emberi lét mélypontjait kutatja. Erről elsőként Parasite daluk videója nézhető meg.

A zene mindig is jó módja volt annak, hogy szembenézzünk a legsötétebb érzelmeinkkel és rátaláljunk a megkönnyebbülés érzésére. Remélem, hogy ez a dal rezonál azokkal, akik szorongással és depresszióval küzdenek, és emlékezteti őket arra, hogy nincsenek egyedül. A félelmed túszként tarthat téged. De dönthetsz úgy is, hogy szembeszállsz vele!” – mondta Timo Rotten énekes/gitáros.

Oceans – Happy 

(Nuclear Blast Records)

1. Parasite
2. Spit
3. Click Like Share
4. Let It Burn
5. Self Doubt 24/7
6. Happy
7. Slaves to the Feed (ft. Misstiq & Earth Caller)
8. Breed Consume Die (ft. Earth Caller)
9. The Birth of Death
10. Father?
11. In the End There’s Always Pain

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.