Ulver – Hollywood Babylon – egy újabb dal

Fémforgács

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk készül az Ulver új nagylemeze. Azonban a szokásos megjelenésektől eltérően Forgive Us című lemezük dalait egyesével adják ki.

Addig fogjuk dobálgatni a számokat, amíg nem lesz belőlük egy album. Ez egy fordított út, előrendelés, promósok vagy bármi más nélkül, de mi így akarjuk csinálni. Elég felszabadító ezekben az alkonyati években. Elég albumot csináltunk már a hagyományos módon, és ez már úgysem érdekel senkit.

Ennek újabb darabjaként máris itt van Hollywood Babylon című daluk.

Bumm! Hollywood Babylon, egy újabb funkys friss kislemez, amely az általunk élt (nagyon-nagyon őrült) világból lop témákat és dolgokat – pop és politika -, valamint Norvégia legjobban őrzött titkától, a King Midastól – tudhattuk meg az Ulver tagjaitól. – A cím nyilvánvalóan a legendás punkos Misfitstől, és NEM Kenneth Angertől lett átemelve. És ismétlem, ezen szavak a közelmúlt eseményei előtt íródtak. Minket még mindig zavar, de nem lep meg az erőszak, a megosztottság és a kétségbeesés. Ez minden, emberek. Egészségetekre, Ulver xx!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.