Atreyu – Különleges albumot adnak ki

Fémforgács

Október 25-én egy különleges albummal jelentkezik az Atreyu. A The Pronoia Sessions című albumukra nyolc daluk újraértelmezett verziója, valamint két feldolgozásnóta kerül fel.

Ennek az albumnak az ötlete eredetileg a rajongóktól származik.  A Covid alatt kezdtünk el eljátszadozni a gondolattal, hogy karrierünk során először akusztikus előadásokat fogunk csinálni. A Gone (Reimagined) megjelenése óta a rajongóinktól áradó szeretet és érdeklődés egészen elsöprő volt. Ez elgondolkodtatott minket: mi lenne, ha nem csak akusztikusan adnánk elő néhány klasszikusunkat, mi lenne, ha egy teljesen új szintre emelnénk őket? Úgy érezzük, hogy ezzel az albummal új otthont teremtettünk ezeknek a daloknak, így önállóan is megállják a helyüket. Új entitások a zenei tájképünkön. Ennek az albumnak a készítése hatalmas örömöt és kreativitást okozott számunkra. Olyan volt, mintha az univerzum átadta volna nekünk ezt a pillanatot, és ennek meg kellett volna történnie. Innen ered a The Pronoia Sessions.

A lemezre felkerül két feldolgozásdal is, melyek közül elsőként az AudioslaveLike A Stone” dalának átiratát ismerhetitek meg, ezzel is tisztelegve a néhai Chris Cornell 60. születésnapja előtt.

Az albumon található feldolgozások lehetőséget adtak nekünk, hogy fogjuk néhány kedvencünket, és a sajátunkká tegyük őket. Az albumnak van egy átfogó, komor hangulata. Olyan dalokat akartunk, amelyek ebben a tartományban maradnak. A Like A Stone korunk egyik legikonikusabb rockdala. Chris Cornell éneke egy kincs. Reméljük, hogy méltó módon cselekedtünk az öröksége kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.