Elhunyt Bill Crook, a Spiritbox volt basszusgitárosa

Fémcsajok

Elhunyt a Spiritbox egykori basszusgitárosa, Bill Crook. Halálhírét Kai Turmann jelentette be, aki a A Textbook Tragedy nevű formációban dolgozott a zenésszel.

Crook 2018 és 2022 között volt a zenekar tagja. Távozását az év májusában jelentette be a formáció egy közös nyilatkozatban, amelyben hangsúlyozták, hogy az elválás kölcsönös megegyezésen alapult.

spiritbox-bill-crook-dead.jpg

A zenész helyét Josh Gilbert vette át, akit korábban az As I Lay Dying tagjaként ismerhettük. 

A basszusgitáros halálának okát nem fedték fel.

Nyugodjék békében!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kai Turmann (@kaiturmann) által megosztott bejegyzés

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.