Planet of Zeus – Baptized In His Death – új videó

Fémforgács

Október 11-én Afterlife címmel adja ki új albumát a görög stoner rocker Planet of Zeus. 11 dalos lemezükről elsőként Baptized In His Death daluk videója nézhető meg.

A Baptized In His Death kint van! Menj, nézd meg. Terjeszd az igét.

Ez a Planet of Zeus üzenete: Egy eszme születése mindig áldozatot követel, és aki hajlandó áldozatott hozni, az nem mindig tudja, mivel is áll szemben. Néha még azt sem tudja, hol a végállomás. Az egyetlen üzemanyaga az erős hite és az alapértékei. A küzdelem többé megszűnik fájdalmas lenni, és valami új virágzás magjává válik. Egyesekért őrült, másokért hős. A Baptized In His Death „Halálában megkeresztelkedve” egy keresztények által használt kifejezés, de ennek a dalnak a hőse az ősi félisten, Herkules, aki az erényt választotta a bűn helyett. Még valami, VISSZATÉRTÜNK!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.