Közös EU-turnéra indul a Sear Bliss és a Rivers Ablaze

Nuskull Magazin

Mindig nagy öröm látni, ha hazai zenekarok a határon túl is szerencsét tudnak próbálni – pláne, ha ezt egy több országon is átvonuló miniturné keretein belül teszik. A ’93 óta aktív, megérdemelten Magyarország top atmoszferikus black metal bandájának tartott Sear Blissnek nem annyira újak a közép-európai kitérők, a pár éve formálódott és a honi extrémzenei színtér prominens tagjaiból álló Rivers Ablaze viszont először teszi majd ki a lábát a Kárpátok medencéjéből.

Az október elején induló, tízállomásos turné hat országot fog érinteni Hollandiától Szlovákiáig, ebből három alkalommal a cseh Bohemyst is beugrik mogorváskodni a black/death/doom-egyvelegével. A Sear Bliss nagy valószínűséggel jó pár dalt elővesz majd az egy hónapja megjelent Heavenly Down lemezéről – ha már erről nevezték el a kiruccanást is -, míg a Rivers’ is biztosan nem egy tételt lő majd el a tavalyi Omnipresence anyagról. Idelent ízelítők, alatta pedig a flyer:

//www.youtube.com/watch?v=zCTNbpuu99c

//www.youtube.com/watch?v=rVln_QMvhs0

//www.youtube.com/watch?v=0nMOHRSJ9c8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.