Orwell Állatfarmja ihlette a 156/Silence új dalát

Nuskull Magazin

Negyedik nagylemezét készül kiadni a pittsburghi 156/Silence. A People Watching szeptember 13-án érkezik a SharpTone Recordstől, a metalcore-banda pedig nem vacakolt, 14 dalt pakoltak az anyagra, amiben akad pár vendég is:

  1. Character Development (Cold Start)
  2. Target Acquired
  3. Sleep Spikes
  4. Better Written Villain
  5. Product Placement
  6. Blood Loss (feat. Carson Pace – The Callous Daoboys)
  7. Wants I Need (feat. Craig Owens – D.R.U.G.S.)
  8. Funeral Arrangements
  9. Unreasonable Doubt
  10. People Watching
  11. Change Agent (feat. Trae Roberts – Mouth For War)
  12. Intravenous
  13. Terms and Conditions
  14. Healing Process (Leave of Absence)

A fogyasztói társadalmat erősen kritizáló lemezről most befutott a második ízelítő a Better Written Villain képében. A dallal kapcsolatban így fogalmazott Jack Murray énekes:

Ez a dal komoly variálásokon ment keresztül a stúdióban, de hihetetlenül elégedettek vagyunk azzal, ahogyan sikerült. Egy utazásra invitál a hangzásunk szinte minden elemén keresztül, és jól reprezentálja, hogy mire számíthatunk az album egészétől. A refrén és a befejezés is csomó verzió közül került ki győztesként, mert Jimmy [Howell, gitáros – a szerk.] és én az utolsó pillanatig nem tudtunk megegyezni a dallamot illetően. De azt hiszem, ettől lesz ez az egyik, ha nem a kedvenc dalom a lemezen. Témáját tekintve George Orwell Állatfarmja című műve ihletette, abból is leginkább Napóleon, a disznó története.

Mutatjuk is a klippel megtámogatott tételt, illetve a korábban kiadott Unreasonable Doubt c. darabot is, melléjük meg a rendkívül creepyre sikeredett borítót is.

//www.youtube.com/watch?v=Il7wqxtIOK0

//www.youtube.com/watch?v=0ai45cGSPYs

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.