Mörwen

Ladies in Rock

Bár a Mörwen nem most kezdte a pályafutását, sajnos nem árulnak el sok mindent magukról. Azért igyekszünk néhány információt közölni róluk.
Még 2004-ben alakultak Kolumbiában. Csak spanyol nyelvű dalokat írnak, és a közösségi médiában is az anyanyelvüket használják. Műfajuk gothic metal.
2008-ban készült el egy demójuk, rajta a Mago de Antares című számmal, amihez videoklipet is készítettek. 2011-ben elkészült első EP-jük, amely a Doncella Oscura címet kapta, és négy dalt tartalmaz. 2012-ben érkezett második EP-jük, a háromszámos Juegos de Muerte.
Ezután, bár viszonylag aktívan koncerteztek, éveken keresztül nem jelentkeztek újdonsággal. A csendet 2022-ben törték meg, ekkor új dallal tértek vissza. Ez volt az Arenas del Tiempo. A csapat friss erőre kapva folytatta pályafutását, szintén 2022-ben kiadták a Litanae című számot, majd 2024-ben megjelent tőlük két újabb dal és videoklip (Letras al Viento, Adaggio).

Tagok:
Diana Peñarredonda – ének
Jhos Alzate – gitár
Fabio Pava – gitár
Jaime Perez – basszusgitár
Robinson Correa – billentyűk
Juan Pablo Valencia – dob

Facebook: https://www.facebook.com/morwen.medellin/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.