Terminal Sleep

Ladies in Rock

Ezúttal egy ausztrál hardcore zenekarral ismerkedünk meg, akik 2022-ben jöttek létre. Saját szavukkal zenéjük a régebbi frenetikus metalcore és a modern, keményebb stílusú hardcore keveréke. Abból a vágyból születtek, hogy kifejezetten gorombák legyenek, dalaikkal betekintést engednek a „b*szd meg” filozófiába, azt akarják, hogy a hallgatóik átérezzék az emberi lét nyers dühét és frusztrációját.
„Nem ismerjük a határokat és a régi fogalmakat; azért vagyunk itt, hogy saját típusú pusztítást végezzünk” – mondják. Igyekeznek felemelni hangjukat a nemek közti egyenlőséggel, állatok jogaival és a mentális problémákkal kapcsolatban.
Első EP-jük, a Chapter 1: No Solace 2022 novemberében jelent meg, ezt követte 2023-ban a Chapter 2: Elicit Fear.

Tagok:
Bec Thorwesten – ének
William Robinson – gitár
Dominic Lewis – gitár
Dustin Santos – basszusgitár
Todd Tombleson – dob

Facebook: https://www.facebook.com/terminalsleepband/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.