Ilyen setlist várható a Priesttől a Rockmaratotnon

Rockvilág.hu online rockmagazin

Bő egy hét múlva a Rockmaraton deszkáin fog zúzni minden idők egyik legnagyobb hatású heavy metal zenekara a Judas Priest. És, hogy milyen dalokra számíthattok? Mutatjuk. Az új album Invincible Shield tételei mellett természetesen az örökérvényű slágereké lesz a főszerep.  Ott lesztek?

  1. Panic Attack
     
  2. You’ve Got Another Thing Comin’
     
  3. Rapid Fire
     
  4. Breaking the Law
     
  5. Riding on the Wind
     
  6. Devil’s Child
     
  7. Sinner
     
  8. Turbo Lover
     
  9. Invincible Shield
     
  10. Victim of Changes
     
  11. The Green Manalishi (With the Two Prong Crown)
    (Fleetwood Mac cover)
  12. Painkiller
     
  13. The Hellion
     
  14. Electric Eye
     
  15. Hell Bent for Leather
     
  16. Living After Midnight

 

 

A harmincadik, jubileumi Rockmaraton fesztiválról minden infó, napi bontás, fellépők, elérhető jegyek, szállás lehetőségek IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.