Fekete Pillangók- Új dal és klip a Diventtől.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Pénteken jelentette meg legújabb dalát, és az ahhoz készül videóklipet a budapesti Divent zenekar. A dal az érkező második kislemez újabb előfutára, mely július 19-én lát napvilágot “Másvilág” címmel.

“ A Fekete Pillangók, már a címből is sejtve, egy olyan dal, amely csomó furcsaságról árulkodik, amit éjszaka megtapasztalhat az ember tudattalan állapotában. Amennyire a káosz uralja a zenei részeket, mint például a súlyos riffek után a lágy jazz-kiállás, vagy a hirtelen szünetek, ugyanúgy a szöveg is ezt a megőrülést hangsúlyozza.  “

A dal szerkezetén a szokásosnál is jobban érződnek a zenekar által képviselt progresszív elemek és a más műfajokból kiragadott egyediségek.

A zenekar egy egy főszereplős videóklipet is készített az új dalukhoz, melyben az énekesnő (Mihalovics Gréta) szemszögéből mutatják be ezt a bizonyos lidérces álmot.

“A videóklippel is ezt a mentális szétesést, az ébrenlét és rémálom keveredését szeretnénk megmutatni, hogy mennyire nyomasztó is az, ha valaki még álmában sem tud szabadulni a rettegéstől”

Social linkek:

https://www.instagram.com/divent.official/

https://www.facebook.com/diventofficial

https://www.tiktok.com/@divent.official

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.