Atlasz Alszik – Fele-fele – itt van a második daluk

Fémforgács

Idén tavasszal mutatkozott be az egykori Képzelt Város két énekese, Oláh Gergely és Kovács Ákos András által életre hívott Atlasz Alszik nevű új post-rock vonalas formáció. Hiányzó darab című debütáló daluk után megérkezett a második is, ami a Fele-fele címet kapta.

A Fele-fele zenéje és szövege közel hasonló alkotási folyamaton ment keresztül, mint a Hiányzó darab, habár a psziché mélyebb és sötétebb üregeiben fogant. Azon a ponton, ahol az ember saját hibái és mások hibáztatása összeér, ahol az önmarcangolás után maradt ürességet megtölti a felismerés, hogy az történik meg, amit hagyunk, hogy megtörténjen. Amikor nem egy hirtelen szerencsétlenségről van szó, hanem úgy válunk a körülmények, vagy épp mások áldozatává, hogy picit talán akarjuk is. Ez a dal egy terápia, ha beszélünk róla, talán meg is nyugszunk valamennyire.” – árulták el új dalukról, aminek videója az alábbiakban nézhető meg. A formáció jelenleg egy EP-n dolgozik, amit még az idén megjelentetnek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.