Feloszlik és új dallal búcsúzik a Kies

Nuskull Magazin

Szerda este a facebookos rajongói csoportjában, ma pedig nyilvánosan is bejelentette feloszlását a Kies zenekar. A kiskunsági gyökerű, de országosan nagyot menő grunge/punk rock-banda 9 év után búcsúzik el. A srácok közleménye:

A HÍR IGAZ! Feloszlunk!

Tényleg nagyon köszönünk Nektek mindent, a rengeteg élményt, támogatást és az egész KIES közösséget egyaránt! Tudjátok, hogy szeretjük egymást, így nincs dráma vagy összeveszés, de most ezt hozta az élet. Minden infót, érzést és hangulatot ezzel kapcsolatban meg tudtok nézni/hallgatni a legújabb és egyben legutolsó számunkban a linken.

Találkozzunk még a következő 3 nyári bulinkon, illetve október 5-én az utolsó KIES-koncerten az A38 hajón! (esemény hamarosan).

Köszi, hogy velünk vagytok!
Szép kör volt!

Milán, Ádi, Matyi, Feri
K I E S

Az említett búcsúdal a Szép kör volt címet kapta, és a srácok legpörgősebb oldalát villantja meg még egyszer utoljára, szűk két percben.

A zenekart utoljára az alábbi bulikon lehet megnézni:

június 29. – Tőserdő, Alpárfeszt
augusztus 8. – Cserkeszőlő, Tanyafeszt
augusztus 28. – Szeged, SZIN
október 5. – Budapest, A38 / Búcsúkoncert

//www.youtube.com/watch?v=-pGAjqpJvrU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.