Evens

Ladies in Rock

Ezúttal egy friss hazai rock/metal csapatot mutatunk be nektek!

Az Evens létrejötte 2020-ra tehető, amikor az énekesnő Zsani és a gitáros Ádám megismerkedtek egymással. Utóbbi révén megtalálták a többi posztra is az embereket, 2021-re összeállt a csapat, és megkezdték a dalírást.
2022-ben igazán beindult a zenekar élete. Az év februárjában már megtartották bemutatkozó koncertjüket Miskolcon, szerepeltek az Öröm a zene tehetségkutatón Balatonbogláron, és Gödön is felléptek a Rizmajer sörházban. Első videoklipjüket is elkészítették „Az Ismeretlen” című dalukhoz.
2023. augusztus 30-án megjelent debütáló EP-jük, a „Kereső”, amely hét számot tartalmaz.
Idén tagcserék történtek a basszusgitáros és a dobos poszton. Érdekesség, hogy az egyik új tag, a dobos szerepet betöltő Krisztofer mindössze tizenhét éves.
2024 májusában az Evens új dalt mutatott be, ez a „Félelem”.

Műfajilag a rock/metalon belül még maga a zenekar sem tudja besorolni magát. Elmondásuk szerint minden daluk más és más, míg az egyik heavy metal, a másik hard rock, de még olyan új daluk is van készülőben, ami a nu metal stílusjegyeivel dolgozik. Az első dalok írásakor még a hard rock vonalon mozogtak, de ma már fokozatosan mozdulnak el a modern metal felé is.
Az Evens egy Belső Kör rajongói csoportot is vezet, ahol ingyenes regisztráció fejében elsők között hallhatják a tagok az új dalokat, exkluzív tartalmakhoz jutnak, és élő bejelentkezések részesei is lehetnek.

Tagok:
Dr. Miklán Zsanett – ének
Kovács Ádám – gitár
Kálmán Salamon – gitár
Szántó István „Hullám” – basszusgitár
Kaufmann Krisztofer – dob

Facebook: https://www.facebook.com/EVENS.ROCK.HUN

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.