Egy crowdsurfölő srác kebabbal lepte meg a The Acacia Strain énekesét

Nuskull Magazin

Itt a nyár, javában tart a fesztiválszezon, és ebben a lehúzós világban jelenleg úgy tudod a leginkább támogatni a kedvenceidet, ha igenis befizetsz ezekre az eseményekre, esetleg veszel tőlük egy pólót vagy CD-t a mörcsös standnál, vagy egész egyszerűen mondjuk megleped őket egy falat kajával. Legalábbis így tett múlt hétvégén a belga Graspop fesztiválon egy koncertlátogató, aki a tömeg tetején végigevickélve juttatott el egy kebabot a The Acacia Strain frontemberének.

Történt ugyanis, hogy a metalcore/deathcore-brigád pénteken délután négy óra körül lépett színpadra, olyan bandákkal egy napon, mint a hamarosan nálunk is megforduló Judas Priest, a két hét múlva szintén hazánkba látogató Five Finger Death Punch, a Turnstile, vagy épp az Electric Callboy. A szettjük közben egy rátermett legény úgy döntött, hogy végigcrowdsurföli a közönséget csak azért, hogy egy kebabot nyomjon az énekes, Vincent Bennett kezébe, aki aztán örömittasan kiáltott fel:

Ez az, baszd meg! Kaptam egy kibaszott kebabot!

Majd jóízűen bele is falatozott az ajándék betevőbe, miközben a háttérben továbbra is daraboltak a súlyzó riffek. Az persze nem derült ki, hogy tényleg kebab volt-e az elemózsia, annyi biztos, hogy kerek formája volt, és az amerikaiak csak felismernek egy hamburgert. Illetve, ha már nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni, akkor az egész performansz nem volt annyira látványos, mint anno a John Coffey sörelkapós manővere – aki kegyébként szintén felléptek az idei Graspopon -, de igazából elnézve Vincent elégedettségét abszolút szívmelengető gesztus volt ez így is.

//www.youtube.com/watch?v=F4OQwwHvLno

//www.youtube.com/watch?v=ZP-s87MGm7c

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.