Skate parkban thrashelős klippel és háromszámos EP-vel tör fel a Killersick

Nuskull Magazin

Az egyik legígéretesebb fiatal hazai thrash-banda, a soproni Killersick új videóval támogatta meg a frissen megjelent kislemezét. A háromszámos Grim Reaper EP-ről a We Are Toxic című számhoz készült klip.

Az EP teljesen jó arra, hogy egy röpke bemutatót adjon a srácokról, merre tartanak és mit csinálnak épp, és hát teljesen rendben van a végeredemény, azt viszont azért nyugodtan kijelenthetjük, hogy az első számban hallható dallamos éneket nyugodtan hagyjátok a francba, teljesen testidegen, csak ront az összképen, megöli a vibe-ot. Szerencsére a másik két dalra úgy néz ki, már ti is beláttátok ezt, és nem is próbálkoztatok tovább vele. Mindenesetre az összkép továbbra is baromira rendben van, úgyhogy várjuk a folytatást.

A zenekart nyáron az alábbi bulikon lehet megnézni:

június 21. – Szeged, Városi Rock Klub
június 22. – Kecskemét, Kilele
június 26. – Mártély, Lowland Fest
július 12. – Marosvásárhely (RO), Republic Hub
július 13. – Székelyudvarhely (RO), Jungle
július 19. – Nagykároly (RO), Viking MC Moto Party
augusztus 9. – Békéscsaba, Viharsarki Rockfesztivál

//www.youtube.com/watch?v=Eu4gX8H3N0o

//www.youtube.com/watch?v=jfo25D1XWJ4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.