A Time X Heist hardcore-bulijával pörög maxra a júniusi földalatti koncertdömping

Nuskull Magazin

A Reaction és a To Defy kollektíva a nyárnyitó bulijukat követően sem lassít, és már érkezik is a következő koncertjük, ezúttal a budapesti Kriptában. A június 30-i bulira egyenesen Amerikából, Denverből jön a főzenekar, aki nem más, mint a Time X Heist. A straight edge hardcore-banda mellett három magyar csapat is fellép az estén, úgymint az Escalate, a Wheelbite és az Exposeur.

A zenekarokról Sabján Bence (Reaction fanzine) mondja a bővebb tudnivalókat:

Az óceánon túlról, a Kolorádóbogár és Denver dínó hazájából érkezik hozzánk a Time X Heist. Ez a buli nem csak egy szívesség, hanem szívügy. Nem győzök eléggé lelkesedni értük. Csak straight edge himnuszok lesznek meg rengeteg two step téma, szóval futócipőket elő és tessék hidratálni! Ez egy forró nyári este lesz. Senki se menjen haza száraz pólóban! Hacsak nem vadi új merchről van szó.

Az Escalate-es testvéreink a Time X Heisttal egy kiadónál voltak pár évig, de ma már a New Age Records patinás istállójának tagjai. De erről már mindenki hallott, igaz? Bár Budapestet nem kerülik, de a Kriptában már nem jártak jó ideje, és ez szerintem elég ok az ünneplésre. A tonnás riffek meg hozzák majd a balhét is magukkal.

Újabb közös buli legújabb kedvenceinkkel, az Exposeurrel. Energikus, magával ragadó poszt-hc a Milemarker, At the Drive-In vonalon. Semmi pózerség, csak kurvajóság. Nagyon várós.

Deszkás fiatalok nyomják a punkot, pukkasztják a polgárokat. Szerintem láttad már őket, nagyon aktívak, ők a Wheelbite.

A zenekarok támogatása 4000 Ft lesz.

Ha nem ismernéd a helyszínt, a Kripta egy DIY hely, amit önkéntesek működtetnek a Kriptaszökevények Egyesület formájában. Az eseményeik mindenki számára nyitottak, de tagsági kártya kiváltásához kötöttek. Ez egy, a helyszínen elvégezhető, pár percet igénybe vevő, ingyenes dolog, ami után az összes eseményüket látogathatod. Ha nem tudod, a klub merre található, nyugodtan írj a Reaction fanzine Facebook-oldalának, vagy bármelyik fellépő zenekarnak, vagy nekünk.

//www.youtube.com/watch?v=TqmZVufQDzQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.