Destruction – Új kislemezt adtak ki

Fémforgács

No Kings – No Masters címmel adta ki új két dalos kislemezét a teuton thrasher Destruction. A kislemezről Schmier, a banda főnöke így beszélt:

Az új kislemez egy kicsit korán kezdi a visszaszámlálást a következő albumhoz, de meg akartuk mutatni a rajongóinknak, hogy egy ütős új lemezen dolgozunk!  A No Kings – No Masters egy borotvaéles riffmonstrum, tonnányi zúzós gitárral és nyaktörő sebességgel! A Destruction új szintje! Bízunk benne, hogy ez a szörnyeteg izgatottá tesz benneteket a 2025 elején megjelenő új kiadványt illetően! Játsszátok le hangosan!

A 12″-es kiadvány B-oldalán az Accept Fast As A Shark” című dalának a feldolgozása kapott helyet, címadójához pedig klip is készült.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.